Uitvalschermen

Uitklapscherm

Een uitklapscherm is een traditionele zonwering die uw woning en uw tuin opfleurt. Met een uitklapscherm behoudt u uw doorloop en beschermt u tegelijkertijd uw tuin en woonkamer tegen de felle zon. Uw terras kunt u met deze zonwering gebruiken als het regent. Een pluspunt van het uitklapscherm is dat u uw klimaat binnen en buiten kunt regelen. Daarnaast fleurt het uw woningen op en geeft het karakter aan uw tuin en terras. In vergelijking met een markies biedt het uitklapscherm geen bescherming aan de zijkanten. In de Deventer wordt er vaak voor deze zonwering gekozen.

Modellen

Een uitklapscherm is er in een knikarmscherm en een uitvalsscherm. Een uitvalsscherm valt meer naar beneden met het scherm in vergelijking met een knikarmscherm. Een knikarmscherm wordt ondersteunt door sterke armen die windvast zijn.

Installeren

Een uitvalscherm is makkelijk te installeren aan een stevige muur. De hoogte van het scherm en het installeren van het systeem zullen een stevige combinatie vormen die jarenlang mee gaat. In de showroom in Deventer hangen een aantal uitklapschermen ter inspiratie.

Onderhoud

Onderhoud is zeer eenvoudig. Het scherm heeft wat onderhoud nodig en dient schoon gehouden te worden. Ook dient het scherm eerst te drogen voor u het inklapt. Kom langs in onze showroom in Deventer